Segueix-nos a les xarxes socials:

BICICLETA DE MUNTANYA

Ever Alejandro Gómez revalida el títol de la Copa Catalana de BTT

Ever Alejandro Gómez revalida el títol de la Copa Catalana de BTTOCISPORT

La Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point s'ha acomiadat aquest cap de setmana a la Vall de Boí amb dues proves apassionants, les quals han coronat Ever Alejandro Gómez i a Sara Gay com els millors durant la temporada 2016. Gómez, de l'equip manresà Tomàs Bellès-Cannondale, ha dominat amb autoritat el certamen i ha revalidat amb 1148 punts el títol que ja va conquerir l'any passat i Gay ha estat la més regular al llarg de tota la temporada amb 979 punts.

En la contrarellotge de dissabte de Taüll, Javier Jurado del Pallarès Ixcor T-Bellès es va imposar amb un crono de 12:36 a la tripleta de ciclistes del Tomàs Bellès-Cannondale, amb Ever Alejadro Gómez a un segon, el puig-regenc Cristofer Bosque a 4 segons, i Pau Egeda a 7 segons. En fèmines la millor era Clàudia Galícia (Polar Trek) amb 15'31'' acompanyada al podi per Sandra Santanyes (MMR Powerade) i de Sara Gay, del Relber Cycling Team).

En la prova d'ahir a Barruera, Vlad Descalu (Baque Campos Team) va donar la sorpresa i es va adjudicar la victòria amb el t emps d'1 h 25'43'', i va ser seguit de Mario Sinués (Amunt CC-TBikes-Massi) i del campió Ever Alejandro Gómez. En les dones, una nova victòria de Sandra Santanyes amb temps d'1.22.48, acompanyada al podi d'Anna Villar, la corredora delTomàs Bellès, a 1'24'' de la vencedora i de Clàudia Galícia, a 3'14''.

La 15a edició de la Copa Catalana Biking Point es tanca amb un balanç molt positiu. A més de les clàssiques proves de Banyoles, Corró d'Amunt, Barcelona i la Vall de Lord, enguany s'hi ha sumat Igualada ,i la Vall de Boí ha pogut celebrar una seva segona edició deixant el llistó molt alt.

Prem per veure més contingut per a tu