Es van celebrar a Sort, durant el cap de setmana, els campionats d'Espanya d'eslàlom en els quals el Cadí Canoe Kayak de la Seu hi va obtenir uns grans resultats.

Cal destacar la medalla d'or de Núria Vilarrubla en C-1, i va ocupar el segon lloc la seva companya de club Annebel van der Knijff. En el K-1 sènior també es va imposar un palista del club de l'Alt Urgell, en aquest cas, Jordi Cadena. En K-1 en categoria femenina es va imposar l'olímpica Maialen Chourraut (del Club Atlètic Sant Sebastià), amb el tercer lloc per a Marta Martínez i el quart de Núria Vilarrubla, les dues del Cadí. Els urgellencs Dani Marzo i Jesús Pérez (del Capitán Nemo) es van imposar en C-2.

En K-1 veterans, la victòria era per a Carles Juanmartí (Cadí). En juvenils, Nil Garcia era segon. I en cadets, or i plata de Pau Etxaniz i Miquel Travé, respectivament. Pel que fa a les juvenils, Mònica Doria va ser tercera classificada dins del grup de K-1. Ella va ser campiona en C-1; en cadet masculí, Travé va ser primer i Etxaniz, segon. I en femení, plata de Maria Barroso.