Segueix-nos a les xarxes socials:

Lleonart obre les portes dels quarts de final en el tercer partit de la lligueta

Un golàs de Xavi Lleonart en l'últim minut del partit davant de Nova Zelanda va donar a Espanya la seva tercera victòria (2-3) en l'hoquei de Rio, amb la qual obre la porta dels quarts de final a falta dels dos últims partits del grup amb Bèlgica i Gran Bretanya.

L'hoquei va ser just ahir amb els RedSticks, que van ser clarament superiors a Nova Zelanda, un equip fort físicament que es va veure desbordat per la qualitat d'Espanya i que va estar a punt d'emportar-se un punt gràcies a què els àrbitres li van donar per bo un gol de penal-córner bastant qüestionable. Però la fe mou muntanyes i Lleonart, que està en estat de gràcia, va agafar una pilota en l'última jugada per resoldre un partit en què el seu equip va marcar el primer gol al primer minut i va tenir onze penals-córner davant dels tres del rival.