El jugador manresà Marc Bataller va participar durant tres dies en la concentració de la selecció estatal sub-13 a Guadalajara. El nou jugador del Barça va viure el seu primer contacte amb la Federació i va poder conviure amb altres talents del bàsquet estatal.

La concentració ha tingut lloc al Pavelló Multiusos de Guadalajara, en el qual 50 jugadors han treballat en una activitat que forma part del Programa de Tecnificació CSD i està inclosa al Projecte de FIBA Europe Youth Development Fund, un programa orientat a desenvolupar las habilitats tècniques dels jugadors més joves.

El responsable de la concentració ha estat José María Panadero, qui afirma que "és una activitat molt bonica, especialment pels nois. El primer procés de detecció de talents és, sobretot, la primera concentració. També és una gran experiència de convivència amb els jugadors".

En aquesta ocasió s'han ajuntat les generacions del 2003 i el 2004, infantil i minibasket. "És massa d'hora per definir-los, però tenen molt talent", explica Panadero.