El ciclista navassenc Jordi Simón (Verva ActiveJet) té avui una nova oportunitat de mesurar les forces amb els corredors internacionals més grans a la Cyclassics Hamburg, prova del calendari UCI World Tour que es disputa sobre un recorregut de 240 km.

Simón arriba a la cursa alemanya després de fer un bon Tour de la República Txeca. "Vaig portar un bon ritme, les meves sensacions van ser positives i vaig ajudar el meu company Karel Hnik perquè acabés en un digne quart lloc de la general", va apuntar Simón. A la tercera etapa d'aquesta cursa txeca, Simón va aconseguir entrar en l'escapada bona, amb 50 km de vertigen. A la darrera jornada, el navassenc ho va tornar a intentar: "em vaig veure a prop de la victòria. Llàstima que una frenada en un revolt a 300 metres de la meta em va dificultar el triomf".