Segueix-nos a les xarxes socials:

Ivan Camps acaba cinquè en la cursa curta del trail del Mont Blanc

Ivan Camps acaba cinquè en la cursa curta del trail del Mont BlancArxiu Particular

Ivan Camps, de l'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, va acabar cinquè en la cursa OCC de 55 km corresponent a l'Ultra-Trail du Mont Blanc. El berguedà va entrar a la meta, situada al municipi francès de Chamonix, amb un temps de cinc hores, cinquanta-tres minuts i quaranta-vuit segons; mentre que l'altre corredor del club berguedà, l'avianès Pau Bartoló, va finalitzar en onzena posició (06.16.56).

D'altra banda, el corredor Lluís Ruiz, del Nonstop Minimalist Runners, va ser tretzè a la cursa TDS de 119?km, disputada a la matinada d'ahir. El de Cabrianes va aconseguir un temps de disset hores, vint-i-set minuts i dos segons.

L'Ultra-Trail du Montblanc és un esdeveniment esportiu format per cinc curses que discorren a través dels paratges del Mont Blanc i de Beaufortin. A banda de l'OCC i la TDS, la prova també està integrada per la CCC, de 101 km; la PTL, de 290 km; i la cursa reina, la UTMB, de 170 km. Cada cursa se celebra en una sola etapa, en classificació individual, i amb un temps màxim limitat.

Prem per veure més contingut per a tu