El CF Igualada no va poder evitar que la temporada comencés amb una derrota a les Comes contra el Balaguer, un dels equips que a priori és un dels candidats a lluitar per l'ascens a la Tercera Divisió. El partit, en línies generals no va tenir gaire ritme i les ocasions de gol van brillar per la seva absència, però els de la Noguera en van saber aprofitar una ben entrada la segona meitat per endur-se els tres punts cap a casa.

Les primeres accions ofensives destacables van ser per part del conjunt blau. Semblava que els locals tenien la situació sota domini ja que el rival tampoc creava gaire perill a la porteria defensada per Felipe. És cert, però, que l'equip que va intentar tenir el domini del partit era el Balaguer, però li costava Déu i ajuda superar l'encertada defensa dels igualadins. Això ho contrarestava el conjunt local amb ràpides accions al contracop i en una d'elles Pau va tenir una ocasió molt clara per establir l'1-0 que no va saber materialitzar. Al minut 20 va entrar sol per la banda dreta però el seu xut va ser desviat a darrera hora per un visitant quan el gol ja es cantava a les graderies de les Comes. Era la primera vegada que els homes de Ton Mayor arribaven amb certes garanties a la porteria contrària.

Un fort xut d'Asier sentencia

A la segona meitat va mantenir-se la dinàmica de poques accions perilloses per les dues bandes però en una d'elles va arribar el gol del Balaguer que a la fi acabaria sent determinant. Asier va aprofitar una centrada per marcar el 0-1 definitiu gràcies a un fort xut a mitja alçada que va entrar ajustat al pal dret de la porteria defensada per Felipe.

Després d'aquesta jugada els de Mayor van intentar reaccionar amb certa timidesa, més amb el cor que no pas amb el cap, i van pujar tímidament les seves línies però el Balaguer va mostrar-se molt sòlid i tampoc va concedir gaire perill. De fet als locals els va mancar encert als darrers metres per almenys poder esgarrapar un punt.

Ja al tram final el davanter local Martí Just va tenir l'empat a tocar però el seu cop de cap va sortir fora a tocar del travesser quan es trobava en una posició molt bona per marcar. El Balaguer va saber administrar molt bé el seu botí i durant el tram final del partit gairebé no va fer passar cap angúnia al porter local. Després d'aquesta derrota inicial, els anoiencs jugaran diumenge vinent al camp del San Cristóbal de Terrassa, un equip que en la jornada inaugural va empatar a Reus (2-2).