El davanter del Barça Leo Messi va arribar ahir a la capital catalana, procedent de Buenos Aires, i va descansar abans de sotmetre's avui a les proves mèdiques que determinaran si podrà jugar dissabte el partit de lliga entre el seu equip i l'Alabès. Els serveis mèdics del club van decidir que el jugador descansés ahir a casa seva, després del llarg viatge. A més, tampoc no era a la ciutat el seu cap, Ricard Pruna, que serà avui present en l'examen que determinarà l'abast exacte de la lesió al pubis que té el jugador des de fa dies.

Ni des de l'entitat, ni des de l'entorn del jugador no sembla que es doni una importància excessiva a aquesta lesió, tot i que sí que saben que no es pot menystenir perquè no vagi a més. Messi ja va marxar de Barcelona amb la recomanació del club que no jugués, però ho va fer davant tot el rebombori causat per les declaracions del juny passat, en què havia dit que no jugaria més amb l'albiceleste. El crac es va redimir amb el gol de la victòria contra l'Uruguai, en el derbi de la Plata jugat a Mendoza, però ho va pagar amb l'agreujament de les seves molèsties, que li impediran actuar demà contra Veneçuela.

Sembla que Messi podria arribar a temps per jugar contra els bascos, tot i que el cos tècnic pot apostar per reservar-lo de cara a la imminència de l'inici de la Lliga de Campions, la setmana que ve contra el Celtic.