Avià viurà dissabte la quarta edició de la Rostollada Motorshow, una festa del motor promoguda per Marc Coma amb finalitats benèfiques. Els diners que es puguin recollir aniran destinats al Taller Coloma, una associació a favor de persones amb discapacitat física.

Aquesta Rostollada Motorshow de tot terreny, és organitzada per Marc Coma conjuntament amb l´Ajuntament d´Avià i el Moto Club Foc i Fuegu, amb la col·laboració d´AMV Seguros i KTM. Tindrà lloc en el pla de la Parera d´Avià amb entrenaments a partir de 2/4 de 12 i les carreres des de les 3 de la tarda en les modalitats open i clàssiques, amb les respectives categories. En aquest segon apartat, la prova puntuarà per la Copa d´Espanya de motocròs clàssic. Una jornada per a tots els amants de la moto per gaudir també d´espais lúdics en un bonic entorn geogràfic.

La participació superarà els cent pilots i a més a més del propi Marc Coma està confirmada la participació de corredors com Fernando de Portugal, Toni Elías, Domingo Gris o Agustí Vall. Per formalitzar les inscripcions es por fer per correu electrònic a: rostollada@gmail.com.

«Una vegada més celebrem la Rostollada Motorshow, un certamen amb quatre anys d´història i del que podem estar orgullosos perquè cada any tenim més participants i aficionats al món del motor que no s´ho volen perdre. És una festa de la moto, en la qual, la diversió està assegurada. A més, en aquesta edició comptem amb un al·licient extra, la Copa d´Espanya de clàssiques. Cal recordar que els beneficis d´aquesta Rostollada Motorshow aniran íntegrament destinats al Taller Coloma» ha comentat Marc Coma.