No va ser de pallissa com dijous contra el Zenit, però la victòria d'aquest diumenge amb l'Iberostar Tenerife, encara que sigui en un amistós, també va tenir el seu mèrit. A manca de 20 segons tot semblava perdut, amb un 80-84 al marcador, però els de l'ICL no van desistir. Un triple de Suggs i la pilota robada per Costa que va assistir Auda van col·locar el 85-84. Encara que el txec no va encertar el tir lliure addicional, en tres segons Beirán no va ser capaç d'encistellar.

L'ICL, amb Cvetkovic de base, va sortir amb el cinc que ha estat el d'inici en la pretemporada des de la lesió de Trapani, amb Auda en el seu lloc. Un triple de Suggs va obrir el marcador i l'imitava poc després Pere Tomàs (6-0). L'ICL es va escapar amb un 8-0 al minut i mig de partit que obligava Vidorreta a demanar un temps mort. Rodrigo San Miguel va reduir diferències, també des de 6.75. Amb un 11-3 al marcador, Lluís Costa prenia les regnes del Manresa, que mantenia l'avantatge i encara el sabia fer més gran pels encerts d'Auda i de Suggs (18-8, min 5).

Les rotacions van portar nous jugadors a la pista en els equips, i en l'Iberostar van entrar homes molt importants com Richotti, Beirán, Davin White o Fran Vázquez. Els canaris es van acostar (20-16) però Costa i Belemene van aixecar els manresans (24-16), que tancaven el quart set amunt (27-20).

Amb Cvetkovic, Montañez i el pivot Cakarun en pista, l'ICL va estar tres minuts i mig sense poder anotar fins que el capità feia pujar el 29-22. Amb 29-27 (al minut 15), Ibon Navarro va demanar temps, i van tornar al parquet els pivots Auda i Andric. Per animar un pèl l'ambient, l'àrbitre Anna Cardús va assenyalar una falta tècnica a Txus Vidorreta, entrenador dels canaris. Amb 32-31 va tornar Suggs i poc després Costa rellevava Cvetkovic, que continua oferint un estat físic millorable. Al descans, 39-39.

Una lluita contínua

Costa i Aranitovic van començar el tercer quart al Manresa. El serbi va anotar un triple, l'única cistella manresana en quatre minuts, però l'Iberostar tampoc no afinava gens, i els de l'ICL guanyaven per 47-43 després d'un bàsquet d'Andric i un tir lliure de Belemene.

Van tornar Suggs i Cvetkovic, i el conjunt del Congost va aconseguir marxar de 7 punts (51-44). Però la resposta de l'equip de Tenerife, ara amb Bogris dominant sota les dues cistelles, va ser ràpida (51-51). En acabar el quart, el Manresa vencia per un mínim 57-56.

El tir d'Aranitovic i la fortalesa de Cakarun van tornar a enlairar l'ICL (63-56). Costa, amb confiança, va encertar de tres, i l'ICL vencia per 70-67 a manca de sis minuts.

Fran Vázquez estava superant Cakarun, substituït per Andric, que tampoc no el frenava (70-71). Era un frec a frec i amb decisions arbitrals imprevisibles. Cvetkovic era el director de l'ICL i Andric era qui assumia protagonisme en atac (76-75) però l'Iberostar responia i vencia per 76-79 entrant al darrer minut, ja amb Costa en la pista. Els canaris, amb un triple de White, va semblar que s'escapaven (80-84), però el desenllaç va sorprendre.