Segueix-nos a les xarxes socials:

NATACIÓ

Castellví de Rosanes es mobilitza per rebre la seva campiona, Núria Marquès

La nadadora va obtenir un or i una plata en els passats Jocs Parlímpics

Castellví de Rosanes es mobilitza per rebre la seva campiona, Núria MarquèsARXIU PARTICULAR

Castellví de Rosanes, el poble de la nedadora paralímpica Núria Marquès, està agitat des que la seva jove veïna va penjar-se dues medalles als Jocs de Rio de Janeiro la setmana passada. Durant el campionat, els veïns van seguir les seves proves i van vibrar com mai amb les seves medalles d'or (400 lliures) i plata (100 esquena).

La nedadora tornarà a casa dijous al vespre i per poder-li donar la benvinguda a l'aeroport del Prat, l'Ajuntament ha preparat un autobús que sortirà a les 18.30 h des de la plaça del poble en direcció a l'aeroport. Les places són limitades i el preu del trajecte és de 2 euros. Hi ha temps per apuntar-se fins avui dimecres a les 15 h a l'Ajuntament. Els menors d'edat caldrà que vagin acompanyats d'un adult que se'n faci responsable.

Els veïns i veïnes de Castellví s'han abocat aquests dies en donar suport a Núria Marquès. Les xarxes socials han bullit d'activitat al voltant d'aquesta participació, que també s'ha deixat notar al peu de carrer. A més d'una pancarta de suport a la plaça del poble, els carrers, balcons i la rotonda d'entrada al municipi llueixen pancartes i altres elements commemoratius i de suport a Marquès.

Prem per veure més contingut per a tu