El sènior masculí del Manresa RC es va estrenar al grup A de Divisió d'Honor Catalana amb una victòria al seu camp davant el Barcelona Enginyers Rugbi B per 36-19.

El matx es va iniciar amb un intercanvi de cops entre els dos conjunts, però van ser els manresans els que van assolir els primers tres punts gràcies a la transformació d'un cop de càstig. Tot i això, els barcelonins no es van arronsar i van capgirar el marcador. Després els bagencs van seguir insistint, van provocar les indisciplines de l'equip visitant i van transformar tres cops de càstig per posar el 12-7 a l'electrònic. Més tard, el BER va tornar a anotar i va aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb empat a 12.

En la segona meitat hi va haver un domini clar del conjunt local, que va assolir fins a tres marques i va obrir un forat considerable per sentenciar el duel (36-12). Finalment, l'equip barceloní va fer el darrer assaig del partit i va deixar el marcador final en un contundent 36-19. Els manresans van deixar bones sensacions al camp, però també es va fer evident que encara s'han de treballar molts aspectes del joc.

Pel Manresa RC van jugar: Fran D, Andrés M, Carles V, Joel M, Marcos P, Marc C, Jordi S, Sergio G, Bernat E, Quentin S, Rubén C, Oscar V, Vicent E, Martí I, Hugo C, Jaume R, Dídac P, Max S, Pierrick, Pierre, Pierre, Ramon T, Fede C.