Després de la derrota a Vic, els jugadors de l'IHC tenen la difícil missió de buscar la primera victòria de la temporada contra un FC Barcelona líder i imbatut. Però com explica el tècnic arlequinat, Ferran López: "amb el Barça el marcador tornarà a estar a zero i tindrem l'oportunitat de no regalar res". I és que els minuts inicials dels igualadins a l'Olímpic no van ser gens bons i al minut 18 ja perdien per 4 a 0. L'enfrontament tindrà lloc avui a les Comes, des de les 20.30 hores.

Per afrontar el matx, els jugadors de l'IHC van fer sessió de vídeo i després entrenament a pista sense Roger Bars, que va ser baixa als entrenaments per anar amb la selecció sub-20. De tota manera, Bars ha entrat en la convocatòria de Ferran López. Durant la sessió preparatòria es va anar molt al gra per falta de temps de preparació, ja que va ser l'únic entrenament en el qual es van treballar situacions tàctiques i després es van posar en pràctica en 4?4.

Tècnics i jugadors han parlat sobre l'últim partit a Vic i la visita del potent FC Barcelona. Uns i altres s'han conjurat a no fer més obsequis. Ni un sol minut de concessió. El tècnic arlequinat va incidir molt en els aspectes defensius. Vol que l'equip faci un pas endavant. "Que es tornin a agafar les sensacions defensives, no només de la temporada passada, sinó dels primers partits on vam estar forts. S'ha de ser un bloc compacte vingui qui vingui. Avui tenim un rival molt exigent. Les millors individualitats del món. Si juguem en equip, tindrem opcions", assegurava el tècnic de l'IHC, Ferran López.