Segueix-nos a les xarxes socials:

CURSES DE MUNTANYA

La Corriols de Guardiola superarà els 600 insrits en les quatre modalitats

Sant Salvador de Guardiola acollirà el cap de setmana la prova vertical de 2,5 km, la corriols de 10 i de 5 km, a més de les curses infantils

La Corriols de Guardiola superarà els 600 insrits en les quatre modalitatsARXIU PARTICULAR

La Corriols de Guardiola arriba el cap de setmana a la seva cinquena edició. Un any més, diferents curses de muntanya comptaran amb la participació de corredors de primera línia com ara Lluís Ruiz, Sílvia Leal i Carme Tort. L´organització, que és a càrrec de l´Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola (amb la col·laboració de diferents entitats del poble), superarà els 600 inscrits en les diferents modalitats programades per dissabte i diumenge.

Les proves que porten el nom de la cursa, Corriols de Guardiola (5 i 10 km), tenen una dificultat moderada que dibuixen uns recorreguts ràpids per diferents turons que posen a prova la resistència dels participants. El traçat recorrerà camins i senders de natura que mostraran al participant la riquesa del patrimoni arquitectònic, natural i paisatgístic del municipi.

La modalitat més concorreguda serà la dels 10 km (diumenge a 2/4 de 10 del matí des del pavelló municipal) i ja es compta amb més de 300 corredors inscrits. La proposta reduïda dels 5 km (diumenge a 2/4 de 10 del matí) s´ha consolidat amb més d´un centenar d´inscripcions. La Corriolets (diumenge a 2/4 de 12 del migdia) tindrà més nens i nenes participants que mai, més de 200. I per als més atrevits, dissabte a les 16 h, es reeditarà la Korriol vertical del Montgròs de 2,5 km i 300 m de desnivell i amb sortides individuals cada 30´´ des d´Urpina.

Per segon any , la Corriols de Guardiola tindrà el seu vessant solidari, ja que es realitzarà una recollida de material esportiu que ja no s´utilitzi i estigui en bon estat (en el cas dels petits corredors de la Corriolets es demanen joguines també usades).

Prem per veure més contingut per a tu