El CE Manresa no se´n surt i aquest diumenge va sumar, al camp del FP Hermes de Montgat, la quarta derrota en cinc partits, situació que el manté a la part baixa de la taula classificatòria. És cert que els homes de Dani Fernández van fer un bon partit i van merèixer millor sort però van tenir el punt de mira un xic desviat. El partit va començar amb un ritme frenètic amb alternatives a les dues bandes.

El joc no tenia gaires filtres i tots dos equips anaven i venien de la porteria rival. Els maresmencs van fregar l´1-0 al minut però la rematada de Cristian Negro va estavellar-se al pal després d´una bona jugada de Tomás. Els manresans, que intentaven ser més pacients en el joc, també van tenir les seves a botes de Dani Muela i sobretot d´un Sergi Soler que al minut 41 va obligar el porter Yan Carlos a fer una gran aturada quan el 0-1 semblava un fet. El mateix jugador de Valls de Torroella va estavellar al travesser un servei de córner directe minuts abans d´aquesta acció.

Amb la mel als llavis

A la segona meitat els bagencs van quedar a tocar d´almenys poder sumar un punt ja que van tenir un bon grapat d´ocasions. Els locals, però, van situar-se amb un 2-0 en un obrir i tancar d´ulls.

Cifuentes rematant dins l´àrea i Caste amb un gran xut de falta que va entrar per l´escaire, semblava que sentenciaven, però els blanc-i-vermells no es rendien. Rebollo, aprofitant un rebuig, retallava les diferències quan encara mancaven 18 minuts per acabar. A partir de llavors l´atac i gol manresà va ser constant contra un Hermes que es defensava com podia. L´ocasió més clara la va tenir el mitja punta Sergi Soler al minut 82 però el seu fort xut des de dins l´àrea va estavellar-se al travesser de la porteria de Yan. Al final l´equip va cercar l´empat amb una sèrie de rematades dins l´àrea rival que no van trobar la sort del gol. Els manresans intentaran trencar la mala ratxa de resultats la propera jornada rebent un Llagostera B que també és a la zona mitjana-baixa de la taula de classificació.