Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bàsquet Manresa renova l'acord amb el CB Martorell

Després de la bona experiència de la temporada passada, els jugadors de formació de l'ICL seguiran al club del Baix Llobregat

El Bàsquet Manresa renova l'acord amb el CB Martorellarxiu particular

El Bàsquet Manresa i el CB Martorell van renovar l'acord entre els dos clubs una temporada més. A través d'aquesta vinculació, els martorellencs disposen aquesta temporada de 4 jugadors vinculats de l'ICL Manresa.

Després que la temporada passada comencés el camí en comú del CB Martorell i el Bàsquet Manresa, l'entesa i predisposició dels dos clubs s'allarga un any més. En aquesta pretemporada, l'ICL Manresa va disputar un partit davant l'Iberostar Tenerife a la pista del Martorell, un acte més que prova la vinculació entre tots dos equips.

Aquesta temporada, Guillem Jou, Deng Mayot, David Jofresa i Jordan Sakho són els reforços que la vinculació aporta a l'equip del CB Martorell a la Lliga EBA. El Bàsquet Manresa, representat pel president Jaume Arnau i el director esportiu Pere Romero, va rubricar l'acord aquesta setmana al Nou Congost juntament amb Miquel Fusalba, president del CB Martorell, i l'entrenador del primer equip, Adrià Alonso.

D'altra banda, avui a les 19 hores, l'ala de l'ICL Manresa Pere Tomàs respondrà a les preguntes dels lectors de Regió7 en l'entrevista-xat que disposarà la pàgina web del diari.

Prem per veure més contingut per a tu