El Bàsquet Manresa i el CB Martorell van renovar l'acord entre els dos clubs una temporada més. A través d'aquesta vinculació, els martorellencs disposen aquesta temporada de 4 jugadors vinculats de l'ICL Manresa.

Després que la temporada passada comencés el camí en comú del CB Martorell i el Bàsquet Manresa, l'entesa i predisposició dels dos clubs s'allarga un any més. En aquesta pretemporada, l'ICL Manresa va disputar un partit davant l'Iberostar Tenerife a la pista del Martorell, un acte més que prova la vinculació entre tots dos equips.

Aquesta temporada, Guillem Jou, Deng Mayot, David Jofresa i Jordan Sakho són els reforços que la vinculació aporta a l'equip del CB Martorell a la Lliga EBA. El Bàsquet Manresa, representat pel president Jaume Arnau i el director esportiu Pere Romero, va rubricar l'acord aquesta setmana al Nou Congost juntament amb Miquel Fusalba, president del CB Martorell, i l'entrenador del primer equip, Adrià Alonso.

D'altra banda, avui a les 19 hores, l'ala de l'ICL Manresa Pere Tomàs respondrà a les preguntes dels lectors de Regió7 en l'entrevista-xat que disposarà la pàgina web del diari.