L´Avià va encaixar la primera derrota de la temporada després de set empats i una victòria. Ahir, a Andorra, on van jugar el partit ajornat corresponent a la primera jornada del grup 1 de Primera Catalana, els berguedans van merèixer millor sort, sobretot a la segona part, quan els locals jugaven amb deu homes per l´expulsió de Robert al minut 44.

Al primer temps, el domini va correspondre al conjunt andorrà, tot i que aquest no era continuat. Ben aviat, l´Andorra va fer l´1 a 0. Era el minut 7 quan Kike va rematar de forma inapel·lable una rematada de Cristian. Amb aquest marcador es va arribar al descans tot i tímides arribades d´uns i altres.

A la represa, l´Andorra, amb un home menys, va tirar-se descaradament enrere, però en una acció de contracop va marcar el 2 a 0 (min 54) i va deixar un marcador complicat per a l´Avià.

Malgrat el desavantatge, els berguedans van buscar el primer gol, i aquest va arribar al minut 66, obra de Max, amb un xut creuat des de la frontal, després de rebre una bona passada d´Antony. A partir d´aquí, continuades oportunitats d´un Avià que no va tenir encert en la finalització al camp de l´Andorra, el segon classificat.