L'Artés va obtenir la quarta victòria de forma consecutiva en imposar-se per un resultat final de 85-89 a la pista del cuer de la competició, un Sant Gervasi que encara no ha guanyat cap partit en el grup 1 de Copa Catalunya però que va posar les coses complicades als artesencs.

En el primer quart els jugadors dirigits per Toni Manyosas van estar molt encertats en atac, però no van poder escapar-se davant un rival que li va aguantar el ritme (18-20 al final del mateix). En segon quart els artesencs van poder ampliar les distàncies per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb set punts d'avantatge (41-48).

En la segona meitat el conjunt local va estar molt encertat en el llançament exterior, però aquesta situació no va impedir que els bagencs ampliessin el marge fins el 57-69 amb el qual es va arribar al final del tercer quart. En els deu darrers minuts els artesencs van mantenir l'avantatge sense problemes fins quan faltaven quatre minuts pel final. Llavors el Sant Gervasi va intentar reaccionar i va aconseguir clavar un parcial de 8-0, però l'Artés es va mantenir sòlid i va anotar una cistella fàcil i alguns tirs lliures per sumar una nova victòria basada en el col·lectiu, ja que cada jugador va aportar el seu granet de sorra.

El conjunt bagenc va dedicar el triomf al seu jugador Xavier Balaguer, que es va trencar els lligaments creuats i es perdrà la resta de temporada. En la propera jornada, els artesencs rebran a la seva pista el líder invicte del grup, el Mataró Parc Boet, en un matx que es disputarà el proper dissabte a partir de les 18.15 hores.