No hi ha manera. El Manresa no troba el camí del triomf. Avui al Nou Estadi del Congost, els manresans han fet un dels millors partits a casa, però això ha estat insuficient per doblegar un Mollet que també ha tingut les seves possibilitats de vèncer. L´equip de Dani Fernández suma, amb el d´avui, el tercer empat seguit com a local, i la vuitena jornada consecutiva sense conèixer la victòria.

El duel, corresponent a l´onzena jornada, ha començat amb un clar dominador, el Mollet. Amb bones triangulacions al mig del camp, els visitants intentaven trencar la defensa manresana, però sense aconseguir-ho. Els blanc-i-vermell buscaven, amb tímids contracops, tenir presència a l´àrea vallesana. En una d´aquestes accions, Moha ha fet un xut intencionat des de lluny que ha topat amb un defensor del Mollet; la pilota s'ha enverinat, però ha anat a córner. A partir d´aquesta jugada, el Manresa ha cregut en les seves possibilitats i ha igualat el joc. Al minut 23, Lluís Clop ha conduit un altre contracop, amb superioritat manresana, però no ha tingut sort en la darrera passada. En l'últim tram del primer temps, el Manresa fins i tot ha passat a dominar el centre del camp; els jugadors del Mollet veien com perdien la pilota amb facilitat.

Roger Peña ho ha provat amb una volea al minut 36 que va sortir a fora massa alta i un minut després, un llançament de Maturana l'ha aturat el porter Pol. Abans del descans també l'ha tinguda Dani Muela però la seva rematada ha estat desviada (min 43).

Només es portava un minut de la represa quan Riki ha tingut la possibilitat d´avançar el seu equip en el marcador, encara que la seva rematada creuada l'ha desviada Pol a córner amb la punta dels dits. El segon temps ha sigut molt obert, però més travat que el primer. El visitant Edgar ho ha provat amb un xut llunyà que ha anat a fora per sobre dels travesser (min 56). Al minut 66, Riki, molt murri, ha recuperat una pilota dins de l´àrea, tot i que el seu remat, sol davant Pol, no ha estat bo. Les anades i vingudes a les dues porteries eren constants. Al minut 68 ha estat Chipi el jugador que no aprofitava un mal rebuig de Moha dins de l´àrea petita. Poc després era expulsat per doble amonestació el jugador del Manresa Rebollo (min 71). Tot i jugar amb deu, el Manresa ha estat a punt d´aprofitar els riscos que prenia del Mollet. Així, al minut 86, el jove Javi López ha tingut la millor oportunitat del partit. Amb la defensa dels vallesans desguarnida, una assistència de Sergi Soler, en una acció de contracop, ha deixat sol el davanter del Pont de Vilomara, però el seu remat l'ha aturat de forma esplèndida el porter del Mollet Pol. I en el descompte, Sergi Soler ha pogut marcar de córner directe, però de nou Pol ho ha impedit.