Diumenge ja no va poder jugar amb el Manresa contra el Mollet a Primera Catalana. Miguel Àngel Luque va haver de viatjar a corre-cuita per signar un contracte professional amb el Lokomotiv Plovdiv, de la Primera Divisió de Bulgària. L´oferta va sorgir de forma inesperada doncs el navassenc tenia previst anar a jugar a principis de l´any que ve als Estats Units.

«El meu representant em va comentar la setmana passada, tot de cop, que hi havia interès per part del Lokomotic Plovdiv de fitxar-me amb un projecte engrescador. Ells tenen com a objectiu entrar a les fases prèvies de la Lliga de Campions de la temporada que ve. L´entrenador d´aquest equip és portuguès i tenia referències meves. El meu fitxatge ha estat una aposta seva», comenta Luque ja des de Bulgària, on ha estat presentat i ja entrena preparant el partit del cap de setmana.

«A l´equip ara li vénen partits molt importants com el derbi amb el Ludogorest, equip que està jugant la Lliga de Campions. És un repte engrescador, no hi ha dubte, oimés després dels problemes de papers que he tingut aquest estiu, que no em van permetre aprofitar cap de les ofertes que tenia», admet un Luque que recorda el seu pas pel Manresa: «ha estat una etapa curta, és cert, però la valoro molt. Estic molt content de les atencions del club. Jo vaig venir per posar-me en forma, però la veritat és que estic molt agraït al president José Luis Correa i al fins ara entrenador Dani Fernández. La valoració és agredolça perquè els resultats no han acompanyat massa i ara no puc ajudar més a sortir de la negativitat que arrossega l´equip. Penso però, que l´equip acabarà a dalt , hi ha un bon grup de jugadors. La destitució de l´entrenador?, ja se sap que en aquest negoci els resultats manen, malgrat el bon treball que ha fet aquest cos tècnic al Manresa. A Albert Garcia li desitjo que li vagi molt bé. Continuaré lligat d´una forma o altre amb el Manresa i sobretot amb el seu president, que té al cap uns projectes molt engrescadors».

Al Lokomotic Plovdiv, Miquel Àngel Luque li han demanat ser «el motor de l´equip. Que domini la possessió de pilota i doni dinàmica als companys amb fluïdesa en el moviment de la pilota. Crec que pot ser una bona oportunitat per mi, un trampolí per aconseguir cotes més importants».

Miguel Ángel Luque té 26 anys i entre altres llocs ha jugat als filials del Barça, At. Madrid i Almeria; també al Ràpid de Bucarest.