L'Igualada B va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant La Salle Manresa, a la qual es va imposar per un resultat final de 72-63, en un matx entre dos equips de les nostres comarques.

En el primer quart, els dos equips van imposar un ritme frenètic, i per culpa d'això van cometre errors de cara a cistella i diverses pèrdues de pilota (15-13 al final). En el segon, els dos conjunts van millorar, però van ser els anoiencs els que van arribar al descans al davant gràcies a les bones seleccions de tir (37-30). En la segona meitat els manresans es van posar un punt per sobre quan faltaven quatre minuts, però la serenor i l'encert des de la línia de tir lliure va permetre als igualadins remuntar i endur-se el triomf.