El Martorell Inovyn va aconseguir tallar la mala ratxa de dues derrotes consecutives a la pista del Grup Barna, on es va imposar per un resultat final de 64-71. Aquesta victòria permet als martorellencs atrapar el Made In Menorca al capdavant de la classificació del grup C-A de la Lliga EBA, ja que els balears van caure per un clar 72-58 a Calvià.

En el primer quart els jugadors dirigits per Adrià Alonso van fer una gran sortida i van demostrar la seva superioritat per agafar un avantatge de deu punts al final del període (15-25). En el segon període hi va haver més igualtat entre les dues formacions, que en algun moment del duel van arribar a intercanviar-se cistelles. Aquest fet va beneficiar el conjunt del Baix Llobregat Nord, que va aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tretze punts de diferència en l'electrònic (31-44).

En la segona meitat la tònica va ser pràcticament la mateixa, amb uns locals que intentaven acostar-se en el marcador i uns martorellencs que ho impedien. D'aquesta manera, es va arribar al final del tercer quart amb un resultat de 45-59. En els deu darrers minuts del duel els barcelonins van intentar per últim cop la remuntada, però els visitants es van mantenir sòlids i es van endur el triomf.

En la propera jornada, el Martorell Inovyn rebrà a la seva pista el Castellbisbal, en un matx que es posarà en marxa el proper diumenge a partir de les 12.30 hores. Abans, a les deu del matí l'entitat martorellenca farà la presentació de tots els seus equips de cara a la temporada 2016-17.?????