Segueix-nos a les xarxes socials:

Del Potro empata la final per Argentina i el doble serà decisiu

Cilic va haver de jugar cinc sets per derrotar un Delbonis que va plantar molta cara en el partit inaugural

El partit de dobles que disputaran avui Croàcia i Argentina, amb parelles encara per definir, sembla que serà decisiu per conèixer el guanyador de la Copa Davis d'enguany. Ahir va vèncer els dos números 1, Marin Cilic i Juan Martín del Potro, els números dos, Federico Delbonis, que va mantenir el partit en joc durant cinc llargs sets, i el veteraníssim Ivo Karlovic, qui, als 37 anys, va fer jugar quatre mànegues el vigent subcampió olímpic.

En el primer partit, Cilic va vèncer per 6-3, 7-5, 3-6, 1-6 i 6-2, després que el seu rival igualés el duel a dos sets davant l'alegria de l'afició sud-americana, liderada per l'exfutbolista Diego Armando Maradona. El número 6 del món no va deixar possibilitats al seu rival en l'inici de l'enfrontment, però després es va relaxar, va permetre que el seu rival entrés en l'enfrontament i va perdre el tercer i el quart sets d'una manera massa fàcil. En el cinquè, però, Cilic va imposar la seva qualitat i va vèncer clarament.

Davant l'emoció del públic croat, en el segon enfrontament, Karlovic va aconseguir 35 serveis directes, una xifra dins de les seves possibilitats. Del Potro el va vèncer per 6-4, 6-7, 6-3 i 7-6 després de tres hores i 18 minuts de joc en què tot va estar a l'expectativa de si el jugador de Tandil podia trencar el servei del seu adversari. Caldrà veure si Del Potro supleix Pella o Mayer avui en un doble en què el croat Ivan Dodig sembla l'especialista més clar de tots.