Segueix-nos a les xarxes socials:

RUGBI

El Manresa RC femení guanya la final de bronze de la Copa Koppaberg i el club manresà estrena un segon equip masculíARXIU PARTICULAR

Cap de setmana històric el que va viure el Manresa RC.El sènior femení va jugar al Congost la final de bronze de la Copa Koppaberg contra l´Alella-Granollers. Tot i els Nervis inicials, les jugadores locals van aprofitar que l´equip contrari només portava 12 jugadores per situar el 29 a 5 al descans. A la represa, després d´una altra arrancada tèbia, el Manresa RC va tornar a endollar-se per aconseguir de forma plàcida la primera victòria de la temporada per 50-10.

Una altra bona notícia per al rugbi manresà va ser l´estrena d´un segon equip sènior masculí, enfrontant-se com a visitant al Martorell B. Malgrat les bones sensacions, el resultat va ser favorable als martorellencs per 31 a 17. El Manresa RC B està integrat per jugadors nou vinguts i altres que ja havien deixat el rugbi de banda.

El sub-18 combinat pels clubs de Vic, manresa i Anoia, es va enfrontar al CEU al Congost. A la primera part, el resultat va ser de 7 a 20 tot i que els visitants només jugaven amb 13 jugadors. Al segon temps, els barcelonins van engruixir el marcador (12-53).