L'Igualada va complir els pronòstics al camp del cuer de la categoria, un Morell que encara no ha sumat cap victòria (només té dos empats) després de quinze partits de lliga disputats.

Els homes d'Albert Izquierdo van fomentar la seva clara victòria en una primera part d'alt nivell, gairebé perfecta, on van deixar el partit gairebé sentenciat amb un contundent resultat de 0-4. L'equip, coneixedor de la importància dels tres punts per poder allunyar-se un xic de la zona de descens, va sortir amb molta intensitat fent un joc ràpid i precís.

D'aquesta manera va aconseguir desarborar completament la ja dèbil defensa del conjunt tarragoní. Sansano encetava el marcador al minut 12, i poc després Pasquina, que va acabar marcant dos gols, feia el 0-2. Altre cop el mateix jugador i Latre situaven el clar 0-4 a la fi del primer temps.

A la segona meitat els anoiencs van sortir una mica relaxats i ho haurien pogut pagar car ja que el Morell va millorar molt el seu joc. De fet, els tarragonins, amb dos gols consecutius del jugador Da Silva als minut 51 i 53, van apropar-se fins al 2-4. L'Igualada, però, es va posar en alerta i va tornar a controlar el partit en vista de l'intent de reacció local.

Així Vidal marcava el 2-5 al minut 81 i ja deixava el partit totalment vist per a sentència. Al final, el local Luis va marcar el 3-5 que va ser definitiu.