Segueix-nos a les xarxes socials:

Un mosaic al Camp Nou reclamarà l'acollida de refugiats a Catalunya

L'acció tindrà lloc abans del partit que enfrontarà el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid

Un mosaic al Camp Nou reclamarà l'acollida de refugiats a CatalunyaALBERT GEA

Els promotors de la campanya "Casa nostra, casa vostra" per promoure l'acollida d'immigrants impulsen la construcció demà al Camp Nou d'un mosaic per recordar el compromís del Govern d'acollir a 4.500 refugiats en els pròxims dos anys.

L'acció tindrà lloc abans de l'inici del partit de tornada de la semifinal de la Copa del Rei que enfrontarà el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid.

La campanya "Casa nostra, casa vostra" va néixer el 2016 de la iniciativa d'un grup de persones independents per donar resposta des de la societat civil a la crisi de refugiats que viu Europa.

El mosaic de 4.500 cartolines recordarà a les institucions catalanes l'acord unànime del Parlament de Catalunya -de maig del 2016- que comprometia a la Generalitat a acollir a 4.500 refugiats en els pròxims dos anys.

A més, durant el partit es desplegarà una pancarta que animarà a participar en la manifestació "#VolemAcollir" de Barcelona, prevista per dissabte, 18 de febrer.

La Plataforma ProSelecciones Esportives Catalanes col·labora amb aquesta iniciativa, perquè considera que "l'esport ha d'implicar-se en la cohesió social a totes les seves formes i l'acollida és una d'elles".

Prem per veure més contingut per a tu