BASQUETBOL | LLIGA EBA

El Martorell Inovyn cau per primer cop durant el 2017

Els martorellencs van trencar una ratxa de sis victòries consecutives

El Martorell Inovyn cau per primer cop durant el 2017arxiu/mireia arso

El Martorell Inovyn va encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant una de les seves bèsties negres, el Sant Nicolau de Sabadell, que es va imposar per un resultat final de 71-83. Aquesta és la primera desfeta de l'any 2017 per als martorellencs, que trenquen una ratxa de sis victòries de forma consecutiva i perden el liderat del grup C-A de la Lliga EBA, que ara ocupa en solitari el Flanigan Calvià.

El matx no va començar gens bé per al conjunt del Baix Llobregat Nord, ja que al primer minut i mig Guillem Jou, un dels jugadors més importants de l'equip, es va torçar el turmell esquerre i va haver de marxar lesionat cap a l'hospital. Encara no se sap el temps de baixa del jugador vinculat del Bàsquet Manresa. Tot i aquest important cop, els jugadors dirigits per Adrià Alonso es van saber refer i van agafar quatre punts de marge al final del primer quart (28-24). Al segon període, els locals van estar molt desencertats en el llançament exterior, i això ho van saber aprofitar els jugadors visitants per empatar el matx a 40 a la mitja part de l'enfrontament.

A la segona meitat els sabadellencs van sortir a la pista amb més intensitat que el seu rival, i gràcies a això van agafar un avantatge d'onze punts al final del tercer quart (56-67). Els deu darrers minuts del duel van començar amb un triple del Sant Nicolau, que va obtenir una màxima diferència de vint punts i va assaltar la pista del Martorell per tercera temporada consecutiva. En la propera jornada, el Martorell Inovyn es desplaçarà a la pista complicada de l'Arenys, un rival que es troba situat a la zona mitjana de la taula classificatòria. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 25 de febrer a les 18.30 hores.