El capità del Barcelona, Andrés Iniesta, ha sortit avui en defensa del seu tècnic, Luis Enrique Martínez, en afirmar que el vestidor està "al mil per mil" amb ell i que espera que renovi amb el club blaugrana el seu contracte, que acaba el pròxim 30 de juny.

"Estem al mil per mil amb Luis Enrique per intentar seguir guanyant títols. No trobo cap dubte en aquest compromís dels jugadors amb l'entrenador i de l'entrenador amb els jugadors. No sé què passarà, però tant de bo l'entrenador tingui el desig de continuar en aquest equip", ha explicat.

El jugador manxec ha fet aquestes declaracions en un acte publicitari de la companyia tecnològica Sony celebrat a Barcelona, on ha analitzat la situació del seu equip a LaLiga Santander, on el Barça ocupa la segona posició a un punt encara que amb un partit més que el Reial Madrid.

"El que depèn de nosaltres és el que hem d'intentar solucionar. El Reial Madrid està sent un líder molt sòlid i la nostra missió és tirar els partits endavant per intentar estar aquí. Anirem jornada a jornada i a esperar que passi aquell moment per estar preparats i fer un salt més", ha assegurat.

Iniesta s'ha mostrat molt satisfet pels tres punts aconseguits ahir contra l'Atlètic de Madrid (1-2), un partit en el qual, segons la seva opinió, els 'matalassers' els van portar al límit de les seves possibilitats.

"Per a nosaltres és normal celebrar un partit d'aquesta manera com el d'ahir en el qual no hi va haver moltes opcions, però l'Atlètic sempre porta els partits al límit i guanyar en un camp com el Calderón era fonamental", ha reconegut.

No s'ha volgut referir el capità blaugrana a la victòria aconseguida ahir pel reial Madrid a Vila-real (2-3), que va estar marcada per un penal a favor dels blancs que va provocar la queixa del seu company Gerard Piqué a les xarxes socials.

"Com a capità i company respecto les opinions de tots els altres. La meva postura ha estat pràcticament sempre de no parlar dels àrbitres", ha precisat.

També Iniesta ha estat preguntat per si té esperances a superar l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions davant el PSG, que els blaugranes afronten amb un 4-0 en contra amb vistes al partit de tornada que tindrà lloc al Camp Nou el pròxim 8 de març.

"Tot i que és complicat amb el resultat que tenim, s'ha de creure. Cal creure que podrem estar a prop de l'eliminatòria. Penso que tenim arguments per a això. És un resultat molt ampli, però crec que podrem tenir alguna opció de passar aquesta eliminatòria i tant de bo així sigui", ha puntualitzat.

Per a això, Iniesta considera que el seu equip haurà de realitzar un molt bon partit, ja que, segons ha dit, al Barça es necessita "jugar bé per guanyar".