Separats per cinc punts a favor dels manresans, el Sala 5 Martorell i el Manresa FS juguen aquesta tarda (18 h) un duel vital per sortir de la delicada situació en què es troben, amb la zona de descens molt propera (en el cas dels martorellencs, a un sol punt del Barceloneta, equip que amb un partit pendent marca el descens).

A diferència d'altres temporades en les quals els dos equips pugnaven per posicions més nobles de la classificació, enguany el muncipal de Martorell viurà un duel, sinó dramàtric, sí important per no veure més compromesa la seva situació, sobretot la d'un Sala 5 Martorell que s'ha mostrat molt irregular com a local.

A casa seva, el Sala 5 Martorell ha jugat deu partits, dels quals n'ha guanyat cinc (amb el Catgas B, Olleria, Barceloneta, Hospitalet i Salou), n'ha perdut quatre (amb el CCR Castelldefels, Escola Pia, Natació Sabadell i Ripollet) i n'ha empatat un (amb el Cerdanyola).

El Manresa FS arriba a aquest enfrontament clau reforçat per la golejada que va infringir a la Peña Deportiva d'Eivissa al pavelló del Pujolet (11-1), en un partit en què va debutar Kimet; avui podria estrenar-se un altre dels darrers fitxatges, el de Wesley.