El Reial Madrid va caure per quarta vegada en els seus últims sis partits en perdre a la pista del Panathinaikos de Xavi Pascual, que va saber gestionar millor els últims minuts i fa un pas important per finalitzar entre els vuit primers a la fase regular. A més, els blancs podrien perdre avui la primera posició, en cas que el CSKA derroti el Baskonia.

Les quinze pèrdues de pilota van condemnar el conjunt de Pablo Laso, tot i el bon partit d'Anthony Randolph i d'Othello Hunter. La primera meitat va ser igualada i el Madrid va controlar amb un parcial de 0-7 la primera escapada en el marcador del conjunt grec. En el tercer quart, les coses van funcionar en la mateixa direcció, amb avantatges curts d'ambdues bandes i empat final després d'un bàsquet de Feldeine. Va ser en el darrer període quan es va decidir tot. Un bàsquet de Mike James va situar el 75-69 i, tot i que el Madrid es va aproximar en el marcador i va disposar d'un llançament de tres punts a càrrec de Doncic per empatar, va acumular la seva setena derrota en la màxima competició continental.

Avui, el Baskonia juga a casa contra el CSKA, i el Barça, un partit gairebé intranscendent a la pista del competitiu Darussafaka.