Segueix-nos a les xarxes socials:

El manresà Pol Vaquero, guanyador absolut del circuit Monty Tour del CT Sant Gervasiarxiu particular

El tennista manresà de 19 anys Pol Vaquero va adjudicar-se el títol de campió del circuit Monty Tour del Club de Tennis Sant Gervasi després de partits molt igualats. Vaquero, del Club de Tennis Manresa, va imposar-se amb molta dificultat a les semifinals davant de Brandon Levendale en tres sets, 3-6, 6-3 i 6-1. En l'altra semifinal, Pol Botifoll va guanyar Sergi Martínez per 6-1 i 2-1 (retirat). En la gran final, el manresà Pol Vaquero va necessitar tres sets (7-5, 4-6 i 6-1) per imposar-se a un combatiu Pol Botifoll i proclamar-se campió absolut del torneig Monty Tour.