El Nàstic va saber aprofitar el desordre del Reial Valladolid per sumar tres punts (1-2) i deixar tocat el conjunt de Paco Herrera, que una vegada més es va mostrar molt fluix a l'hora de crear i de finalitzar, sobretot a la segona part, en la qual els canvis van trastocar els locals en el pla defensiu. El Nàstic, després de perdre davant l'Elx, arribava al José Zorrilla amb la necessitat de puntuar per allu-nyar-se de la zona de descens, de la qual el separava un sol punt, mentre que per al Valladolid una victòria suposava poder ocupar una provisional sisena plaça. Perone va avançar els catalans, Villar va empatar de penal pels de Valladolid i Barreiro va fer el gol del triomf.

D'altra banda, el Girona no va aprofitar un abona oportunitat per deixar sentenciat el seu ascens a Primera i va perdre contra l'Oviedo (2-0), cinquè en la taula lluitant per una plaça al play-off. Els gironins van encaixar la segona derrota consecutiva i van pagar la falta de concentració després del descans. En els deu minuts de la represa, Toche va marcar els dos gols de la victòria que deixen l'Oviedo en la quarta posició.