El Martorell Inovyn va aconseguir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Castellbisbal, on es va imposar per un resultat contundent de 76-100. Amb aquest triomf, el setzè de la competició, i la derrota del Flanigan Calvià a casa davant el Simply Olivar (67-77), el conjunt del Baix Llobregat Nord torna a situar-se en el coliderat del grup C-A de la Lliga EBA.

En el primer quart els martorellencs van sortir amb molta força i van obrir escletxa ben aviat amb sis punts pràcticament consecutius. A través de bones accions individuals i amb un bàsquet ràpid i efectiu, els martorellencs van agafar onze punts de marge (14-25). En el segon quart, el conjunt dirigit per Raúl Martínez estava perdut i no trobava la millor opció per als seus atacs, i això ho va aprofitar l'equip visitant per ampliar distàncies i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb divuit punts de marge (35-53).

En la segona meitat, els locals van fer un parcial inicial de 6-0 i es van situar a només deu punts gràcies a un Terrelle Green en estat de gràcia. Però tot seguit Piedade va entrar en escena i va tornar a obrir forat per als d'Adrià Alonso, que van deixar el partit encarrilat ja al final del tercer quart (54-75). En els deu darrers minuts i amb el triomf a la butxaca, els del Baix Llobregat Nord van provar alternatives defensives i van donar espectacle al públic amb un seguit de taps i esmaixades. L'única nota negativa del partit la va protagonitzar Mario Fuentes, que es va haver de retirar per una lesió muscular al bessó. En la propera jornada, el Martorell Inovyn rebrà a la seva pista un dels conjunts perseguidors, el Salt, en un matx que es posarà en marxa el proper diumenge a partir de les 13 hores.