L'Iberostar Tenerife va aconseguir una patida i important victòria sobre un Tecnyconta Saragossa que, amb aquesta nova derrota entra en posició de descens. El partit va ser molt anivellat i defensiu però l'encert de l'americà Tim Abromaitis, que va fer 19 punts, van ser determinants.

El partit va començar amb un Tenerife que portava la iniciativa però sense massa diferència (26-22, minut 18) però un parcial de 2-9 situava l'empat a 29 del descans. Després de la mitja part, la tònica va mantenir-se igual. Doornekamp anotava set punts seguits (38-33), però els visitants van reaccionar gràcies a Fotu, Jelovac i Norel. La major qualitat dels locals liderats per Bogris i Abromaitis va ser determinant.