El ciclista de l'equip manresà del Tomàs Bellès-Cannondale Cristofer Bosque, de la categoria absoluta, va ser el millor del conjunt bagenc en acabar en una meritòria dotzena posició, a menys de vint minuts de Tiago Ferreira. Un total de sis corredors van representar a l'equip Tomàs Bellès i van participar en aquesta VolCat, i van aconseguir bons resultats, tot i la magnitud de la prova i l'internacionalització que hi ha tingut els darrers anys, amb augment del nombre de cor-redors i nacionalitats.

En la categoria absoluta també va destacar el santfruitosenc Guillem Muñoz, que va acabar onzè, just davant de Bosque. Muñoz, que havia format part de l'equip Tomàs Bellès i que actualment és al Team Blue Motors, va acabar a només 14 minuts i 53 segons del líder de la prova.

En la categoria màster 30, Ivan Hidalgo, 148è a la general, va acabar en 49a posició, a una hora i 27 minuts del líder de la categoria, José María Guerrero. Melchor Faja, 97è en la general, va ser el dotzè en la categoria Màsters 40, a 30 minuts i 17 segons del líder Alejo Moya. En la mateixa categoria, Marc Flores, 245è a la general, va acabar la prova en 41a posició, a 2 hores, 4 minuts i 5 segons de Moya. El santpedorenc Xavier Martí, 215è a la general, va aconseguir pujar al podi de la categoria màster 50. Martí va aconseguir la tercera posició en aquesta categoria, a 55 minuts del líder Octavio Portella. En la categoria sub-23, Jacint Vargas va acabar en una meritòria novena posició, a 10 minuts i 39 segons del líder Sven Strähle.