Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL BASE

El Barça juvenil de Gabri juga avui al migdia amb el Salzburg

El Barça juvenil de Gabri juga avui al migdia amb el Salzburgsalvador redó

El FC Barcelona juvenil, entrenat pel sallentí Gabri, amb el manresà Èric Montes de capità i amb el navassenc Marc Guitart de preparador físic, afronta avui les semifinals de la Lliga de Campions juvenil contra el Salzburg, la revelació del torneig. El partit es disputa a la una del migdia a l'estadi Colovray de Nyon. Els austríacs van arribar a la final a quatre de la competició després de disputar dues eliminatòries prèvies i de fer fora, en rondes posteriors, rivals de la categoria del Manchester City, el París Saint-Germain i l'Atlètic de Madrid.

Els catalans arriben amb tota la plantilla a punt, ja com a campions de lliga amb molta superioritat, i amb l'aspiració d'emular el conjunt del 2014, que va ser campió després de derrotar per 0-3 el Benfica a la final.

Precisament, el conjunt portuguès és un dels protagonistes de la segona semifinal, que l'enfrontarà al Reial Madrid, avui, al mateix escenari, a partir de les cinc de la tarda. Els blancs i els blaugrana, per tant, podrien protagonitzar la primera final europea entre els dos conjunts en qualsevol competició dilluns vinent, a partir de les cinc de la tarda.

Prem per veure més contingut per a tu