L'enfrontament entre el Barça i el Reial Madrid mourà uns 25 milions d'euros en apostes, segons les previsions del sector del joc en línia, que detallen que el 80% de les apostes es realitzaran durant el transcurs del partit.

El clàssic és un dels esdeveniments esportius que s'espera disparin les apostes esportives, una modalitat del joc en línia en auge a Espanya i que el 2016 ja va representar el 55% de la facturació d'aquest segment, que va ascendir a 429 milions d'euros, el 34% més que l'any anterior.

Segons dades de l'associació espanyola Joc Digital, el partit d'avui també suposarà una inversió dels operadors del joc en línia en publicitat tres vegades superior a l'habitual durant aquesta setmana.

En relació amb les apostes en aquest partit, el 80% d'elles es faran durant el transcurs de l'enfrontament i el 20% restant en els dies previs.

El sector del joc en línia a Espanya va moure, només el 2016, un total de 10.900 milions d'euros, el 27,13% més que l'any abans, mentre que 6,9 milions de persones es van registrar per poder apostar.