Guillem Muñoz es va proclamar campió català de la Ultramarató BTT en aconseguir el segon lloc a l'Open d'Espanya d'aquesta mateixa modalitat.

La vall de Mediona, a l'Alt Penedès, va acollir la segona cursa de l'Open d´Espanya de MTB Utramarató, una prova que va servir també com a campionat de Catalunya de la modalitat, i que tenia un recorregut de 130 km i 3.800m de desnivell positiu. La prova va tenir la participació de 80 corredors i ja des de la sortida es va formar un grup capdavanter format per cinc ciclistes: el santfruitosenc Guillem Muñoz, el manresà Roger Argelaguer, el gallec Brandán Márquez, el basc Joseba Albizu i el cantàbric Alberto Fernández. El quintet es va reduir en un trio poc després, que formaven Albizu, Márquez i Muñoz. Al final es va proclamar campió d'Espanya el gallec Brandán Márquez, al davant de Guillem Muñoz i Joseba Albizu, tots dos a tan sols un segon de diferència.

Domini bagenc

La segona posició de Guillem Muñoz, del Team Blue Motors, li va donar el títol de campió de Catalunya d'Ultramarató BTT, mentre que el subcampionat se'l va emportar el seu company d'equip, el manresà Roger Argelaguer. La tercera i darrera mànega de l'Open d'Espanya serà a Lleida el pròxim dissabte 15 de juliol.