El Reus no va poder fer el pas que li faltava per assegurar-se la permanència al camp del Còrdova. El conjunt tarragoní va perdre 1 a 0 per culpa d'un gol de Rodri Ríos quan només faltaven cinc minuts per arribar al final. Els primers compassos del partit van ser igualats. El Reus aportava més possessió de la pilota, mentre que el Còrdova trepitjava més àrea amb Pedro Ríos. Només en moments puntuals, els dos equips van aconseguir inquietar la porteria rival. El Còrdova va posar una marxa més i va obligar el Reus a defensar-se el que va quedar de la primera part. En la represa, el guió va ser el mateix, fins que els andalusos van prémer l'accelerador, però es van trobar amb un gran Edgar Badia que va aturar totes les arribades fins que al minut 85, a la sortida d'un córner, Rodri Ríos va saltar més que ningú i va enviar l'esfèrica fora de l'abast del porter roig-i-negre, i va fer pujar l'1-0 al marcador, que seria el resultat final del partit.

Per la seva banda, el Gimnàstic de Tarragona va salvar un punt en els darrers minuts davant l'Oviedo (2-2). De Pena i Toché van avançar els visitants a la primera meitat, i un doblet de Tejera va permetre els tarragonins endur-se un empat que no els permet sortir de la zona de descens.