BASQUETBOL | PRIMERA CATALANA FEMENINA

El Petro Pintó acomiada la lliga amb una clara derrota

Les bagenques no aturen un Molins que s'hi jugava les opcions d'ascens

El Petro Pintó acomiada la lliga amb una clara derrotaarxiu/salvador redó

El Petro Pintó Asfe va acabar la temporada amb una clara derrota a la pista d'un Molins que s'hi jugava les opcions de quedar en segon lloc i així poder disputar la Final-4 d'ascens a Copa Catalunya. Això es va notar sobre el parquet, ja que les locals van sortir amb molta més intensitat i van portar en tot moment la batuta del partit. El clar parcial de 14-2 amb què va acabar el primer quart va condicionar tot el matx.

A les santfruitosenques els costava molt anotar davant la dura defensa del Molins però tot i això a poc a poc començaven a trobar el seu lloc sobre la pista, i al descans només perdien per nou punts (22-13). A la segona meitat va continuar la millora de l'Asfe, però mai va apropar-se prou en el marcador per posar en perill la victòria del conjunt del Baix Llobregat. Al final la bona feina bagenca va quedar condicionada pel mal primer quart.