L'Igualada Calaf Grup va anunciar ahir la renovació del contracte de Met Molas, un dels puntals de l'equip, de 31 anys i que continuarà d'arlequinat les dues properes temporades, amb el format 1+1. Així, el jugador de Gurb serà igualadí fins a l'estiu vinent i, si cap de les dues parts no renuncia a seguir plegats, la relació continuarà fins al 2019.

El jugador es va mostrar satisfet de seguir. «L'Igualada és més que el club on jugo a hoquei. Em sento com a casa i m'omple emocionalment ser aquí». Per a ell, el tracte del club fa que «tot sigui més fàcil i, a l'hora d'esvair dubtes, et vols quedar on estàs».

Molas compleix aquest any la quarta temporada a l'entitat anoienca. L'osonenc és un dels homes més utilitzats per Ferran López i ja acumula 13 gols en aquest exercici. Va arribar el 2013 procedent del Club Patí Voltregà, on es va formar com a jugador i va competir en el primer equip.

Assegurant la columna

Amb aquesta renovació ja són quatre els jugadors de l'actual plantilla de l'Igualada Calaf Grup que han prorrogat la seva relació amb l'entitat. Es tracta del mateix Molas, del porter Elagi Deitg, de Tety Vives i de Roger Bars. Falta conèixer què passarà amb Sergi Pla, un altre dels homes que fa anys que vesteix la samarreta arlequinada.