Segueix-nos a les xarxes socials:

Amand Redondo, tercer al campionat europeu

Amand Redondo, tercer al campionat europeuarxiu particular

El bagenc Amand Redondo va aconseguir la tercera posició en la categoria de màster 50 en els Campionats d'Europa d'Aquatló, que es van disputar a Bratislava (Eslovàquia). La prova constava de 1.000 metres de natació i de 5.000 metres d'atletisme.

Redondo va aconseguir la tercera posició final de la cursa dar-rere dels dos grans favorits de la competició, el francès Fabrice Bossion, que va acabar amb un temps de 33 minuts i 24 segons, i l'alemany Michael Bock, amb 34 minuts i 21 segons. Redondo va finalitzar amb un registre de 34.38, a només 17 segons del segon classificat i amb 27 segons de diferència respecte del quart, l'italià Fabio Cestaro.

Redondo va ser setè després de la part de natació, que va cobrir en 14.22 i va fer el cinquè millor registre en la cursa a peu i va acabar arribant a una meritòria posició de podi, un excel·lent resultat en aquesta categoria.