Segueix-nos a les xarxes socials:

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

L'equip de l'Egiba repeteix victòria a la prestigiosa Gymnova Cup belga

És una de les competició europees amb renom per a gimnastes júniors

L'equip de l'Egiba repeteix victòria a la prestigiosa Gymnova Cup belgaarxiiu particular

L'Egiba es va desplaçar el cap de setmana a Bèlgica per participar en el prestigiós Gymnova Cup, i va repetir victòria amb quatre gimnastes juvenils, Berta Franquesa, Laia Font, Aina Solà i Bruna Rovira, quatre més de júniors, Andrea Carmona, Lorena Medina, Carla Font i Mar Palliso, acompanyades pels seus entrenadors, Míriam Font Font i Xavi Casimiro.

Aquest és un dels trofeus de més prestigi a escala europea de categoria júnior i està inclòs al calendari oficial de la FIG (Federació Internacional de Gimnàstica), i hi han participat les millors gimnastes europees, algunes d'elles de nivell olímpic.

L'Egiba es va imposar a la resta d'equips amb 94,830 punts, seguit de l'equip belga i del danès, amb 92, 800 i 92,383 punts, respectivament, i va deixar fora del podi equips procedents d'Itàlia, Hongria i Holanda.

A més a més de la important victòria per equips, individualment, Lorena Medina va aconseguir el bronze a la general, i es va classificar per a les finals de barra i paral·leles; Andrea Carmona va entrar a les de salt, barra i terra; Carla Font, en barra i paral·leles; i Mar Palliso, en terra. Les juvenils Laia Font i Berta Franquesa també van aconseguir ser a les de terra i paral·leles. En aquestes finals va destacar l'or en salt i terra d'Andrea Carmona, i el bronze en paral·leles de Lorena Medina.

L'Egiba té l'oportunitat de ser el primer club que guanya el trofeu Gymnova, reservat al club que guanya tres edicions.

Prem per veure més contingut per a tu