Segueix-nos a les xarxes socials:

Cristiano afirma que té «la consciència tranquil·la»

El Madrid defensa el jugador i tècnics del ministeri diuen que no ho hauria de fer

Cristiano afirma que té «la consciència tranquil·la»ANDRE KOSTERS/efe

El davanter del Reial Madrid i de la selecció portuguesa Cristiano Ronaldo, que està concentrat amb Portugal abans de participar a la Copa Confederacions, va manifestar ahir que té «la consciència tranquil·la» després que dimarts se sabés que la fiscalia l'havia acusat d'apropiar-se de defraudar de manera voluntària 14,7 milions d'euros a Hisenda.

El jugador va dir aquestes paraules a la cadena de televisió Cuatro el dia en què el Reial Madrid va donar suport al futbolista i va ser amonestat per tècnics del ministeri d'Hisenda. Al matí, el club blanc va emetre un comunicat en què expressava la seva més «plena confiança» en el portuguès i en què deia que havia «actuat d'acord amb la legalitat pel que fa al compliment de les seves obligacions fiscals». A la tarda, tècnics del ministeri van dir que defensar Cristiano «està fora del raonable i de les competències» d'una entitat esportiva com la blanca. S'acusa el jugador «d'una presumpta defraudació dels ingressos publicitaris obtinguts individualment pel jugador que no tenen res a veure amb l'activitat d'ahir».

També ahir es va saber que el representant de Cristiano, Jorge Mendes, haurà de declarar per presumpte frau del jugador colombià Falcao.

Prem per veure més contingut per a tu