El Fit Kid Navàs obté set podis al Campionat d'Espanya

L'equip de competició navassenc, del gimnàs l'Eix, ha aconseguit dues plates i cinc bronzes

Ballarines, ballarí i entrenadores de l'equip de competició del Fit Kid Navàs, al Campionat d'Espanya a Blanes

Ballarines, ballarí i entrenadores de l'equip de competició del Fit Kid Navàs, al Campionat d'Espanya a Blanes / Fit Kid Navàs

Redacció

El Fit Kid Navàs ha aconseguit dues medalles de plata i cinc de bronze al Campionat d'Espanya 2024, a Blanes. La prova va comptar amb la participació de 2.030 competidors i 50 clubs procedents d'onze províncies espanyoles, així com també dos equips de dansa esportiva d’Hongria, amb motiu del 30è aniversari d'aquest esport que combina exercicis gimnàstics amb coreografies, entrellaçant balls amb acrobàcies.

L'equip de competició del Fit Kid Navàs, del gimnàs l'Eix, va presentar 15 coreografies que van defensar les ballarines i el ballarí de l'equip, tant amb balls individuals, per parelles i en grups.

Set podis

El Grup Promo Adult, format per Guillem Cabra, Carla Gallardo, Karen Fernández, Marina Costa, Laura Torrente, Marina Santasusana i Clara Rivero, es va classificar segons d’Espanya. També van assolir el segon lloc la parella de la categoria Duo Adult integrada per Laura Torrente i Guillem Cabra.

D'altra banda, van pujar al tercer graó del podi el Grup Fit Kid Adult format per Elsa Martín, Clàudia Navarro, Laura Vall, Xènia Còrdoba, Guillem Cabra, Aina Serra, i Laura Torrente.

En les categories individuals, destaquen els bronzes de Carla Gallardo, tercera d’Espanya en Solo Fit Kid Promo Adult, i de Guillem Cabra, tercer en Solo Adult masculí.

També van pujar al tercer calaix del podi, el Duo Fit Kid Promo Adult format per Karen Fernández i Carla Gallardo, i el Promo Kid de les ballarines Laia Carol i Martina Just.

Com a quartes classificades, Aina Serra i Elsa Martín van destacar en una de les categories amb un nivell acrobàtic més alt de la competició. D'altra banda, també van obtenir el quart lloc el Duo FK Promo Kid format per Carla Manent i Carlota Gómez i el Grup FK Baby, amb Mar Mora, Gina Vila, Bet Roca, Sara Llorens i Jana Guitart.

A part dels podis, van aconseguir la cinquena posició el Grup FK Kid format per Laura De la Corte, Anna Galera, Júlia Badrenas, Iris Juncarol, Carla Manent i Carlota Gómez. I van obtenir el sisè lloc el Grup FK Promo Kid amb les ballarines Laura de la Corte, Arlet Trench, Laia Carol, Martina Just i Triana Martínez. I dues actuacions individuals de la categoria baby, la de Jana Guitart i la de Bet Roca, es van quedar a la semifinal.

Amb aquest palmarès al Campionat d'Espanya, les entrenadores i entrenador del Fit Kid Navàs, s'han mostrat "orgullosos de l’esforç i dedicació que han mostrat les ballarines i el ballarí de l’equip aquesta temporada, que ha estat molt intensa, amb una forta competència i amb més coreografies que mai". Encaren amb ganes la temporada vinent, "amb nous reptes esportius i de millora com a equip", asseguren.

Equip de competició del Fit Kid Navàs

Equip de competició del Fit Kid Navàs / Fit Kid Navàs