Segueix-nos a les xarxes socials:

POLIESPORTIU

Els Benet Games repetiran experiència al Bosquet de Sant Fruitós de Bages

Els Benet Games repetiran experiència al Bosquet de Sant Fruitós de Bagesocisport

El Bosquet de Sant Fruitós de Bages i el monestir de Sant Benet de Bages tornaran a acollir els dies 7 i 8 d'octubre els Benet Games, una proposta d'esports a l'aire lliure que combina activitats d'oci i familiars, música, activitats competitives i zona d'exposicions.

Tot i que inicialment s'havia marcat el primer diumenge d'octubre, com en edicions anteriors, la celebració del festival s'endar rereix una setmana després que la Generalitat fes públic que el mateix 1 d'octubre es farà el referèndum sobre la independència de Catalunya. Davant d'aquesta possibilitat i en tenir en compte que aquest fet disminuiria el seguiment de l'esdeveniment i comportaria dificultats en la gestió de la seguretat, s'ha optat pel canvi.

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitza aquest festival, el qual es consolida a l'agenda de propostes lúdiques de primer nivell amb esport, natura i música. Aquests són els elements que defineixen els Benet Games, que enguany tornaran a tenir 40 activitats a l'aire lliure i proves esportives populars i de competició.

Entre les propostes hi trobarem tallers infantils, rocòdroms amb tirolina, bateig de submarinisme, push-bike, pump track, passejades amb ponis i cavalls, entrenament crossfit o inflables, entre altres. Pel que fa a les proves esportives, el festival acollirà una competició de bike trial, les 3 Hores de resistència en BTT, un Open Infantil de BTT, una caminada i pedalada popular i la cursa Four Factors Race.

El festival estarà obert al públic dissabte de 10h a 20h i diumenge de 10h a 15h. S'esperà una gran participació en les activitats. L'accés serà lliure i algunes de les activitats seran gratuïtes. En el cas de les propostes de pagament el cost serà d'1, 2 o 4 benets (un benet equival a un euro).

Prem per veure més contingut per a tu