L'exbarcelonista Pedro Rodríguez, ara al Chelsea, va patir una commoció cerebral en el partit amistós que el seu equip va disputar davant de l'Arsenal, a Pequín, després de rebre un fort cop al cap en una topada amb el porter colombià Ospina. L'entrenador del Chelsea, Antonio Conte, va parlar en roda de premsa i va explicar que «ha tingut una commoció cerebral, el nostre metge ha decidit portar-lo a un hospital perquè el tractin adecuadament». El tècnic italià, però, va calmar els seus aficionats i va comentar que Pedro «està bé».

Al minut 27 de la primera meitat, el davanter internacional español va topar amb el porter rival, el colombià Ospina, i va ser substituit després d'abandonar el ter-reny de joc pel seu propi peu. Conte va confirmar que Pedro no viatjarà amb l'equip a Singapur, on s'incorporarà a la concentració el també davanter espanyol Álvaro Morata. Pedro «es quedarà a Pequín i si està bé viatjarà per reunir-se amb nosaltres a Singapur» va afirmar el tècnic italià. El Chelsea va superar per un clar 0-3 l'Arsenal d'Àrsene Wenger en un partit on els homes de Conte van avançar-se amb dos gols consecutius just abans del descans, el primer de Willian i seguidament de Batshuayi. A la segona meitat el mateix Batshuayi va marcar el definitiu 0-3.

Torneig Premier Àsia

El Liverpool de Jurgen Klopp va imposar-se per 2-1 al Leicester a Hong Kong i va coronar-se per primer vegada campió del Torneig Premier Àsia, que es disputa cada dos anys a l'Extrem Orient amb equips de la primera divisió anglesa. Tot i que el Leicester va avançar-se amb un gol matiner al minut 12, un gol de Salah i un altre de Coutinho van donar la volta al marcador abans del descans.

En les semifinals els jugadors de Klopp van desfer-se del Crystal Palace per 2-0, mentre que els homes de Craig Shakespeare havien guanyat a la tanda de penals al West Bromwich Albion (1-1).