No concedeix cap títol ni cap punt, però la victòria que va aconseguir ahir l'Espanyol davant d'un rival que disputarà la propera Lliga de Campions, el Borussia Dortmund (0-1), és de les que atorguen confiança per afrontar la resta de la pretemporada. Els blanc-i-blaus van treure partit del seu bon entramat defensiu, de la falta d'encert dels davanters del conjunt alemany i d'un bon gol del reaparegut Pablo Piatti, que ja sembla recuperat de problemes en un genoll.

La primera part va tenir poques arribades. Si de cas una d'Aubameyang, que va disparar desviat sobre la porteria de Pau López, i una altra amb una rematada massa centrada de Sergio García.

La segona part va ser millor. El mateix davanter del Bon Pastor va tornar a arribar a l'àrea. El Dortmund tocava i tocava, però sense profunditat, i Quique Sánchez Flores va donar oportunitats als joves del filial Melendo i Puado. El gol va arribar dotze minuts abans del final, quan Piatti, que acabava d'entrar, va plantar-se davant de Bürki després de deixar enrere Barta i el va superar de vaselina.