Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa FS té emparaulat el blaugrana Oussama Chefraou

En cas de fer-se efectiva aquesta incorporació, l'Eternam manresa FS donaria per tancada la plantilla

El Manresa FS té emparaulat el blaugrana Oussama Chefraouarxiu particular

La marxa de Dani Fernández al Barça, que havia estat la darrera incorporació de l'Eternam Manresa FS, ha obligat el club manresà a buscar-li un substitut de garanties per a un objectiu clar, que no és altre que l'ascens a Segona Divisió. Es tracta de l'ala Oussama Chefraou, un jugador que aquesta passada temporada va jugar a Primera Divisió amb l'Aspil-Vidal Ribera Navarra, cedit pel Barça.

Oussama Chefraou s'ha compromès de paraula amb l'Eternam Manresa FS i només falten els darrers tràmits per fer-se efectiu el fitxatge. A part de la darrera, que ha jugat amb el conjunt navarrès, els quatre anteriors ho havia fet amb el Barça Lassa. Ha estat internacional sub-18, tres cops campió d'Espanya juvenil de clubs (2013, 2014 i 2015) i els mateixos anys, campió estatal de seleccions territorials i de la lliga de Divisió d'Honor.

En cas de fer-se efectiva aquesta incorporació, l'Eternam manresa FS donaria per tancada la plantilla. També són jugadors nous Carles Corvo (Catgas Energia), Pau Albacete (Sala 5 Martorell) i David Muñoz (Prone Lugo), i repeteixen Adil Daali, Carles Lavado, Alejandro Ramírez, Said Nour, José Antonio Calvo 'Josan', Antonio Cortés 'Gordillo', Marc Fernández i Aleix Dalmau.

L'equip té previst l'inici dels entrenaments el proper dilluns 21 d'agost. La presentació davant els aficionats tindrà lloc el divendres 1 de setembre al pavelló del Pujolet (20 h) en la 39a edició del Trofeu les Codines, davant el conjunt del Puertollano Deportes Zues, de Segona Divisió i que dirigeix el català Marlon Velasco.

Prem per veure més contingut per a tu